Участници

Арх. Здравко Здравков Главен архитект, Столична община

Арх. Здравко Здравков Арх. Здравко Здравков е роден в Плевен през 1972 г. Завършва ВИАС (днес УАСГ), специалност „Архитектура” през 1997 г. Дипломира се с проект за търговски център, за който получава награда от Камарата на архитектите. С опит в администрацията, бил е началник на сектор „Градоуст..

повече

Христо Андонов Ръководител “Офис площи-наемодатели”, MBL|CBRE

Христо Андонов Христо Андонов е част от екипа на отдел „Офис площи“ на MBL|CBRE от 2010 г., като през периода консултира наемането, покупката и предоговарянето на над  110,000 м2 офис площи. За последните 7 години работи успешно с над 60 международни и местни компании при определянето и изп..

повече

Арх.Инж. Виктор Банарев, PJM, PRINCE2 Специалист „Пропърти и проджект мениджмънт“, MBL|CBRE

Арх.Инж. Виктор Банарев, PJM, PRINCE2 Като част от проектантския екип на MBL|CBRE, арх. Банарев участва активно в управлението на проекти и  реализацията на интериорни  дизайнерски решения за клиенти като Cargill Bulgaria, Discovery Communications, Glencore Grain Bulgaria, Soitron Bulgaria, Accenture, BISAM, ORACLE и редица..

повече

Силвия Христова Председател на ПК по устройство на територията, архитектура, достъпна среда и жилищна политика, Столичен общински съвет

Силвия Христова Висшето си образование завършва в УНСС - София, специалност "Право" и втора слециалност "Банково дело". През 2013 г. завършва и програма “Управленски умения” на Българско училище за политика “Д. Паница”. Председател на постоянната комисия по устройство ..

повече

Катерина Краева партньор, Wolf Theiss

Катерина Краева Катерина Краева е партньор във Wolf Theiss с над тринайсет годишна практика в България. Нейната кариера включва консултантски роли в широк кръг от чуждестранни и местни проекти за кредитиране. Тя има богат опит като съветник на  кредитори и кредитополучатели за придобиване на финанси, финанс..

повече

Таня Косева-Бошова председател на УС на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България

Таня Косева-Бошова ·  15-годишен опит на българския пазар на недвижими имоти. Била е партньор и управляващ директор на Colliers International и Landmark Property Bulgaria ·  Основател и първи президент на Асоциацията на собствениците на търговски сгради в България (АСБС), сега зам.-председ..

повече

Атанас Гаров Управляващ партньор, Garitage Investment Management

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и управляващ партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. Компанията специализира и има опит в управлението на инвестиционни проекти в секторите: недвижими имоти, селско стопанство/производството на хранителни продукти и образование. В портфолиото на компанията с..

повече

Арх. Любомир Георгиев Визия за София

Арх. Любомир Георгиев

Иван Велков зам.-председател на Столичен общински съвет

Иван Велков Г-н Велков е зам.-председател на Столичен общински съвет от 2015 г. Иван Велков е икономист, завършил Пекинския Икономически институт и има магистратура по бизнес администрация от Столичния университет по икономика в Пекин, Китай. Има дългогодишен мениджърски опит натрупан в международни..

повече

Сергей Койнов изпълнителен директор, Polygraphia Office Center

Сергей Койнов Сергей Койнов е главен изпълнителен директор в AG Capital от септември 2013. Бил е главен изпълнителен директор във Forton International, част от AG Capital. Г-н Койнов е завършил Икономика и Бизнес администрация в Американския университет в България. Има магистърска степен по финанси от City U..

повече

Христо Чепишев Строителен предприемач, Sofia Office Center и изп.директор, Europroperty

Христо Чепишев Христо Чепишев е строителен предприемач с над 15 години опит. Построил е над 200 апартамента и 20 къщи. Най-мащабният му проект до момента е луксозният жилищен комплекс "Еделвайс" 1,2 и 3 в Бояна. Планира изграждането на нови три жилищни проекта и луксозна офис сграда от клас А+, чиято ..

повече

Тодор Кавръков CPM, пропърти мениджър, Търговски Център Европа

Тодор Кавръков Тодор Кавръков има 10-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по-специално в управлението на имоти. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на офис, търговски и складови площи на територията на "Търговски Център Европа", както и за цялостната маркетингова и рекла..

повече

Станимира Пашова Мениджър „Офис площи“, Forton

Станимира Пашова Станимира Пашова се присъединява към Фортън след 6 години в Zabar Management. Тя заема позицията Регионален мениджър с отговорности за цялостната инвестиционна стратегия - избор и придобиване на недвижими имоти, финансиране, структуриране на оперативните процеси, строително консултиране. Тя прите..

повече

Верка Петкова директор бизнес развитие,Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова се присъединява към Colliers International през август 2005 г., има повече от осем години професионален опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Оттогава работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни и..

повече

Васил Караиванов председател на СД, Sofia Tech Park

Васил Караиванов Васил Караиванов е роден на 29.12.1977 г. Има магистърска степен по специалност „Икономика“ от Стопанския факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“. Той е лицензиран инвестиционен консултант и брокер на ценни книжа. Васил има 16-годишен опит на финансовите пазари, от които над..

повече

Мирослав Божилов генерален директор за България, PaySafe

Мирослав Божилов Мирослав Божилов е генерален директор на Paysafe Bulgaria от септември 2016 г. Ролята на Мирослав е създадена на базата на плановете на Paysafe за дългосрочен растеж и развитие в България като ключова дестинация, за да управлява местната дейност на компанията, водейки процесите, свързани с глобал..

повече

Николай Неов директор „Офис площи“, MBL|CBRE

Николай Неов Николай Неов има дългогодишен опит в сферата на бизнес имотите. Започва кариерата си през 2002 в САЩ, където се занимава с пазарни проучвания и анализи. От края на 2007 година Николай активно участва в изграждането и развитието на MBL|CBRE, като отговаря за отдел "Офис площи". За из..

повече

Лъчезар Цветанов Стратегически Творчески Директор, Studio Novo

Лъчезар Цветанов Лъчезар Цветанов е утвърден промишлен дизайнер, отличен с множество международни награди за дизайн, включително Red Dot, IF, Japanese Good Design и IDEA. Професионалният му опит през последните 15 години е съсредоточен в проучване и проектиране на ергономични продукти и решения, които насърчават ..

повече

Арх. Ангел Захариев Управител, "A и А Архитекти"

Арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразм..

повече

Арх. Радомир Серафимов Управител, "Ателие Серафимов Архитекти"

Арх. Радомир Серафимов Арх. Радомир Танков Серафимов е роден през 1973г. в София. През 1997г. се дипломира с отличие в катедра „Обществени сгради“, в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, София.  От 1998г. става равноправен съдружник в „Ателие Серафимов Архитекти” ООД, к..

повече

Калоян Георгиев Инженер Индустриална автоматизация и управление на енергията, Schneider Electric

Калоян Георгиев Калоян Георгиев има бакалавърска степен по „Автоматика, информационна и управляваща техника и роботика“, и магистърска степен по „Системи за управление“ от Техническия Университет в София. Преминал е редица обучения в областта на индустриалните мрежи и системи за комун..

повече

Инж. Явор Оташлийски Ръководител регионален център за Югоизточна Европа, "АМФ Кнауф"

Инж. Явор Оташлийски Инж. Явор Оташлийски е ръководител регионален център за Югоизточна Европа на Кнауф АМФ. AMF от десетилетия принадлежи към водещите производители на окачени тавани в Европа и обслужва клиенти от петте континента. Продуктите на компанията отговарят на високи стандарти по отношение на строително-физ..

повече

Весела Карачорова директор Бизнес Развитие, "Блек Пърл" ЕООД

Весела Карачорова Весела Карачорова е съосновател  на Блек Пърл ЕООД -  компания  специализирана в отдаване под наем, продажби, монтажи и демонтажи на строителни скелета, електрически платформи, товарно и товаро-пътнически подемници .Блек Пърл ЕООД  предлага и инженерингови решения и съоръжения..

повече

Арх. Илиан Илиев Управител, "Планинг"

Арх. Илиан Илиев Архитект Илиан Илиев е първият професионален проектант в България, който ръководи проектирането на търговски центрове от анализа на локацията, през идейните разработки до работното проектиране и авторския надзор. Автор е на проекта за първия мол от западен тип в страната - отворилия през 2006 г. ..

повече

арх. Весела Вълчева-Макгий председател, BGBC

арх. Весела Вълчева-Макгий

Арх. Атанас Панов управител, LP Group

Арх. Атанас Панов Роден на 22 февруари 1956 в София. Завършва Висшия институт за архитектура и строителство - София през 1981. Работи в Софийската проектантска организация "Софпроект" в ателието на арх. Лозан Лозанов и арх. Богдан Томалевски, и в архитектурно бюро към Комитета за култура, в ателието ..

повече

Арх. Тихомир Казаков управител, Stephen George International

Арх. Тихомир Казаков

Арх. Цветан Петров управител, Иво Петров архитекти

Арх. Цветан Петров Архитект Цветан Петров се дипломира в архитектурния факултет на УАСГ през 2007 г. Специализира в L’ecole National Superieure d’architecture de Bretagne в Рен, Франция. В самостоятелната си проектантска практика работи по обществени и жилищни сгради, логистични центрове, административн..

повече

Арх. Мила Иванова и арх. Цветомир Павлов управители, Cache Atelier

Арх. Мила Иванова и арх. Цветомир Павлов

Владимир Андреев търговски директор, "Кордеел България"

Владимир Андреев

Арх. Любомир Станиславов главен проектант, S Architectural Team

Арх. Любомир Станиславов Арх. Любомир Станиславов завършва архитектура в Университет по архитектура, строителство и геодезия – София през 2001 г. Придобива допълнителни квалификации в University de Valladolid, Испания и Техническия университете в Грац, Австрия. През 2001 започва професионалното си развитие като пре..

повече

Златни спонсори:

Със съдействието на:

Research & database платформа:

Партньори: